loading

DODACI ZA OPEL CORSAVAN.

Izrazite svoju osobnost! Izdvojeno je samo nekoliko primjera iz bogate ponude raspoloživih dodataka za uređenje vašeg Corsavana.

Za cjelokupnu ponudu, pogledajte online katalog dodataka za Opel Corsavan ili se raspitajte kod vašeg najbližeg Opel partnera.

Opel Corsavan - Park Pilot Base and Installation Kit

Udobnost i urednost

Osjećajte se kao kod kuće. Budući da u njemu provodimo uistinu mnogo vremena, automobil je često naš drugi dom. Pronaći ćete sve što vam je potrebno kako bi vaš Opel izgledao lijepo i pružio vam udobnost kakvu želite: iznutra i izvana, od tepiha do sustava za organizaciju prtljažnika i još mnogo, mnogo više.

Opel Corsavan - Phone Cradles

Sustav za informiranje i zabavu

Još bolji način dolaska na odredište - Opelovi sustavi za informiranje i zabavu doista su izvanredni. Ostanite u vezi zahvaljujući bogatoj ponudi postolja za mobilni telefon i Bluetooth opremi za korištenje bez ruku, navigacijskim sustavima, nadogradnjama karata i raznovrsnim priključcima za multimedijske uređaje.

Opel Corsavan - Body Side Moulding

Sigurnost i zaštita

Vozite sigurnije i izgledajte bolje. Od zaštitnih zavjesica i svjetala za maglu pa do sustava alarma, sigurnosnih proizvoda i dječjih sjedala, pronaći ćete sve što vam je potrebno kako biste vi i vaša obitelj ovdje bili sigurni - i kako bi vaš Opel i dalje izgledao jednako dobro kao i kada ste ga kupili.

Opel Corsavan - Aluminum Base Carrier

Sustavi za transport i prijevoz

Opel znatno olakšava transport roba i prijevoz ljudi. Naša bogata ponuda sustava za transport i prijevoz savršena je pomoć za sva vaša putovanja i rekreacijske aktivnosti. Naša ponuda obuhvaća Opelove originalno projektirane proizvode kao i proizvode našeg kooperacijskog partnera, tvrtke Thule, vodećeg proizvođača sustava nosača.

Opel Corsavan - Alloy Wheel 15 inch

Naplatci

Učinite svoj Opel posebnim pomoću novog kompleta naplataka. Ma kakav bio vaš ukus, pronaći ćete odličnu ponudu Opelovih originalnih aluminijskih naplataka pomoću kojih ćete svojem vozilu dati osobni pečat. Uživajte u stilu i kvaliteti Opelovih originalnih dodataka.

Idite na vrh